Akademikeren

Akademikeren

Jeg har haft æren af at layoute to udgaver af medlemsmagasinet “Akademikeren” for Dansk Magisterforening. Det var en opgave jeg freelancede på gennem contentbureauet OTW. Det var en rigtig drømmeopgave som magasindesigner, fordi jeg havde frie tøjler til at skabe det udtryk jeg ville med de enkelte artikler ud fra det billedmateriale jeg modtog og stil og tone i magasinets identitet.

Det var også en stram proces med tæt dialog med magasinets redaktion, hvor korrektur kørte sideløbende med layoutfasen, så vi kunne nå i mål på meget kort tid.

Martin Schulze trådte til og layoutede to numre af DM Akademikerbladet med kort varsel på grund af barsel. Han gjorde det med ro, kreativitet, kvalitet og omhu i arbejdet, så alle i produktionsprocessen var rolige og tilfredse. Martin S. havde også ro til at gå ind på svære kreative løsninger til sidst i processen. Det var der tid og overskud til p.g.a. Martins store og gode fornemmelse for rettidighed og planlægning. Det var en fornøjelse at arbejde sammen med Martin Schulze. Det kan anbefales.

Jakob Elkjær, Redaktør Akademikeren, Dansk Magisterforening

Det var en rigtig god proces at lave Akademikerbladet sammen med Martin, der både bidrog med gode ideer til grafiske løsninger og hurtigt eksekverede vores rettelser og ændringer undervejs.

Sidse Rølle Jakobsen, Sekretær Akademikeren, Dansk Magisterforening