Blaze Audio

Blaze Audio Website

Pascal Audio startede et sub-brand der hedder Blaze Audio som producerer professionelle lydforstærkere til det kommercielle marked. Til det skulle de have designet og udviklet et nyt website, som skulle promovere deres produkter. I tæt samarbejde med Blaze’s marketingchef Lukas fik jeg designet fra wireframing til færdigt design i Figma. Efterfølgende implementerede jeg designet i WordPress og udviklede hele websitets funktionaliteter.

På omkring 2 måneder fra start til slut fik vi lavet et komplet koncept, bygget op fra bunden til et fuldt funktionelt og skræddersyet professionelt website.

Kunden har selv mulighed for at opdatere og vedligeholde websitet, og de fik også en grundig overlevering ved projektets afslutning.

Hvis du vil se websitet live, Klik her.

Brainstorm på whiteboard formede sig langsomt til et egentligt sitemap, som kunne bruges som udgangspunkt til wireframing.

Sitemap og wireframing i Figma.

Sammen fik vi også ideen at lave en 3D animation af en Blaze forstærker som en eyecatcher på forsiden af websitet. Blaze har i forvejen alle komponenter tegnet op i 3D til produktion og datablade osv. Derfor kunne jeg implementere disse 3D tegninger i Blender 3D og derfra lægge lys og tekstur på samt animere, og dermed rendere den videosekvens der bliver afspillet når man scroller ned ad forsiden. Implementeret som json-fil med parallax scrolling effect.

Prøv selv ved at Klikke her.